Събитието, което е под надслов Играй смело, победата е

...
        Събитието, което е под надслов Играй смело, победата е
Коментари Харесай

Общински интерактивни игри ще се проведат на 20 и 21 септември във Видин

        Събитието, което е под надпис „ Играй самоуверено, успеха е твоя! “, се провежда от Община Видин и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.

В него ще се включат възпитаници от четиринадесет учебни заведения на територията на Общината. Целта на проявата е предварителна защита на рисковото държание на младежите посредством връзка навън и интерактивни игри.

Общинските игри ще се проведат в Крайдунавския парк. Официалното разкриване ще е на 20 септември (вторник) от 13:30 ч. на откритата сцена на Художествената изложба. Веднага след него стартират и занимателните занимания за участниците. През първия ден учениците от 4 до 7 клас ще премерят сили и предвидливост в играта „ Племенно оцеляване “. На идващия ден – 21 септември (сряда), играта „ Приключенията на Том Сойер “ ще подложи на тестване уменията за екипна работа, творчеството и енергичността на учениците от 8 до 11 клас.

Трите тима, заели призови места във всяка от възрастовите групи, ще получат награди.

Първото издание на Общинските интерактивни игри бе през 2019 година. То бе признато извънредно добре и от учениците, и от техните учители. Епидемията от ковид не разреши игрите да бъдат извършени през миналите две години. Сега сходни спънки няма и след броени дни следва второто издание на известното събитие, като упоритостта на уредниците е то да стане обичайно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР